• Black-Artificial-Quartz-Countertop4

Quartz Slab Gemini Black ZL3922

Quartz Slab Gemini Black ZL3922

Gemini ireng asring teka karo cahya alus, Langsung dadi fokus sesanti.Nggawe tekstur alam sing alus lan realistis ing omah.


Info Produk

Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI

Bahan Utama:Pasir Kuarsa

Jeneng werna:Gemini Ireng ZL3922

Kode:ZL3922

Gaya:Nero Marquina

Rampung lumahing:Dipoles, Tekstur, Diasah

Sampel:Kasedhiya liwat email

Aplikasi:Vanity Kamar Mandi, Pawon, Meja, Trotoar Lantai, Veneer Dipasang, Meja Kerja

UKURAN

320 cm * 160 cm / 126 "* 63", 300 cm * 140 cm / 118 "* 55", kanggo proyek hubungi sales kita.

Ketebalan:15 mm, 18 mm, 20 mm, 30 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Gemini Black Quartz

    Fire ing Juli, wengi sepi

    Paint Piece saka Paint, kawentar sethitik cahya

    Kunang-kunang iku lintang-lintang kang lumrahé kasebar ing donya

    Dhuwur lan andhap ngambang ing langit

    Nyabrang ing jagad peteng

    Kasepen mundhak, roh sing nari ing wayah wengi

    Angin sumilir, wit-witan gumuruh

    Saka wengi solstis musim panas nganti musim gugur

    Saka gunung-gunung sing mbukak nganti wit-witan ing plataran

    Langit mendung godhok

    Mung kowe, sumunar padhang

    Quzrtz Countertop3

    #Sumber Desain Produk#

    Kunang Ireng

    Sing cemlorot cahya

    Asring nerangake karo cahya alus

    Langsung dadi fokus sesanti

    Kemampuan adaptasi kunang-kunang ireng ing omah kaget

    Tekstur alam sing alus lan nyata

    Pola staggered kaya kilat

    Ekspresi intuisi sing didhelikake babagan urip mewah sing entheng

    Quzrtz Countertop2

    #Apresiasi Aplikasi Angkasa#

    Werna ireng, misterius lan keren

    Kanthi impen ngluwihi kasunyatan lan roh tanpa wates

    solemn lan elegan

    Nalika dipasangake karo garis putih sing ora teratur

    Kaya lintang murub ing langit, kontras banget karo wengi

    ▷Tampilake wangun olahraga, luwih vitalitas

    Cahya alami saka njaba jendhela lan cahya titik ing njero

    Madhangi countertops kuarsa

    Menehi kaendahan sing tenang lan nyenengake

    Gaya ora mung katon ing permukaan

    Quzrtz Countertop1

    Fitur Batu Kuarsa:

    Hardness dhuwur lan tahan gores

    Quartz minangka mineral paling gedhé kaloro ing alam sawisé berlian.Nduwe tampilan sing angel banget lan sifat fisik lan kimia sing apik banget.

    Permukaan watu kuarsa sing mengkilat lan padhang wis ngalami luwih saka 30 proses polishing rumit lan ora bakal digores dening piso lan shovel.

    Ora Gampang Nembus

    Watu kuarsa minangka bahan komposit sing padhet lan ora keropos sing diprodhuksi ing kahanan vakum, lan permukaan kuarsa nduweni ketahanan korosi sing apik kanggo asam lan alkali ing pawon.

    Panggunaan zat cair saben dina ora bakal nembus zat cair, lan ora bakal nyebabake masalah kayata kuning lan owah-owahan warna.

    Resistance Suhu Dhuwur

    Kristal kuarsa alam minangka bahan refraktori sing khas, lan titik lelehe nganti 1300 derajat.

    Watu kuarsa sing digawe saka kuarsa alam pancen tahan api lan ora bakal kobong amarga kena suhu dhuwur.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita