• Product Banner

Koleksi Calacatta

  • Quartz Surface Alps ZL4126

    Quartz lumahing Alpen ZL4126

    Alps punika interpretasi ayu saka marmer Calacatta alam karo sudhut, elegan, cascading, vena werna abu-abu sing mili tengen basa putih polesan.

  • Calacatta Quartz Ili White ZL6120

    Calacatta Quartz Ili Putih ZL6120

    Ili putih njupuk inspirasi saka alam, nggunakake putih minangka basa, iku terus tren collocation lan inovasi.Pola sing apik nyebar kanthi sewenang-wenang, lan emosi maju kanthi munggah lan mudhun nada.

  • Gold Calacatta Quartz Slab Paria Wave ZL5142

    Gold Calacatta Quartz Slab Paria Wave ZL5142

    Aplikasi gunung ing rumah tangga modern wis dadi praktik umum, kombinasi karo watu kuarsa minangka tren sing ora bisa dihindari, apa ing kasunyatan utawa ing gunung lan kali ing atiku.

  • Gold Vein Quartz Calacatta Imperial ZL6131

    Gold Vein Quartz Calacatta Imperial ZL6131

    Kekaisaran Calacatta dirancang kanthi pola vein emas.Estetika sing ditampilake ing tekstur sing apik nambah kaendahan ing slab watu kuarsa putih iki.

  • Polished Quartz Slab Gemini Grey ZL5260

    Polished Quartz Slab Gemini Grey ZL5260

    Gemini abu-abu ndadekke atmosfer romantis, pola peteng putih ing latar mburi nduwurke tumpukan, tension visual gedhe, estetika desain pokok, reproduksi jero saka fashion modern.

  • Gold Vein Quartz Calacatta Niagara ZL3133

    Gold Vein Quartz Calacatta Niagara ZL3133

    Calacatta niagara nyedhiyakake kedalaman asli lan tampilan marmer kanthi dhasar putih susu sing elegan lan urat emas sing wicaksana.

  • Quartz Slab Gemini Black ZL3922

    Quartz Slab Gemini Black ZL3922

    Gemini ireng asring teka karo cahya alus, Langsung dadi fokus sesanti.Nggawe tekstur alam sing alus lan realistis ing omah.

  • Quartz Worktop White Mogao ZL3131

    Meja Kuarsa Putih Mogao ZL3131

    Desain Mogao putih teka saka mural gua sing nggambarake Flying Apsaras ing China kulon luwih saka 2000 taun. Kanggo nikmati tarian kuno bakal ana ing omah sawise kerja, ora lelungan ewu mil kaya sadurunge.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2