• head_banner_05

Babagan

Babagan  ZOLIA QUARTZ

Zolia Quartz Stone Co., Ltd.minangka perusahaan teknologi tinggi sing profesional ing produksi permukaan kuarsa, nyepetake R&D, penjualan lan pangolahan proyek.Kanthi investasi luwih saka RMB 250 yuta, rong pabrik modern sing dikenal minangka ZhongLei Quartz lan Ritao Quartz wis dibangun, sing jembaré luwih saka 14 hektar lan dumunung ing Macheng City ing tengah China.

Patbelas baris produksi negara-saka-saka-gambar kanggo slab ukuran jumbo lan enem liyane kanggo sheet saka 760mm jembaré kebak operasional, nawakake output taunan meh 5 yuta meter persegi, lan ngumumake Zolia wis mlebu menyang klub karo mung sawetara anggota donya. bisa nggawe slab nganti ukuran 2000 x 3500mm, paling gedhe saiki.Miturut kapasitas produksi massive, teknologi unik, kualitas banget lan layanan sampurna, Zolia wis cepet berkembang dadi pasukan sregep uga salah siji saka ndhuwur peringkat perusahaan kanggo industri watu kuarsa.

about

Adhedhasar narik kawigaten teknologi canggih & keahlian manajerial sing terus-terusan saka domestik & luar negeri, lan kanthi kawicaksanan sing diduweni dhewe liwat pengalaman ing industri nganti pirang-pirang taun, Zolia nggawe watu kuarsa dadi karya seni kanthi harmoni karo kaendahan alam, yaiku budaya tradisional Cina lan modern. raos estetis nyampur uga kanggo saben liyane.

about3

Werna Zoliaquartz dirancang minangka rong seri.Salah siji "Koleksi Tertinggi Elegan" utawa "Koleksi Anggaran Klasik" populer banget ing negara-negara utama ing Eropa, Oseania, Timur Tengah, Amerika Lor lan Kidul, lan bisa nutupi target pasar sing beda-beda apa wae sing paling dhuwur utawa isih ana ing tingkat kurang nganti medium.Kabeh produk wis lulus tes standar CE, lan wis dianugerahi dening macem-macem sertifikasi kualitas ing Amerika Utara.

Tetep bener kanggo aspiration asli kanggo kualitas, lan nyoba luwih efforts ing inovasi werna, Zolia Quartz Stone Co., Ltd.. ndadekake misi dadi wakil China kanggo mbandhingaké karo kolega donya.Perusahaan bakal netepi konsep "Berbasis Integritas & Berorientasi Pelanggan" supaya urip sing apik diisi watu kuarsa murni!

KITA  PABRIK

  • factory-1
  • factory-8
  • factory-11
  • factory-15
  • factory-18
  • factory-5
  • factory-7
  • factory-9
  • factory-12