• head_banner_04

Kabar

  • Why Does Quartz Stone Price Higher than Natural Stone ?

    Napa rega watu kuarsa luwih dhuwur tinimbang watu alam?

    Ing dekorasi omah, watu populer banget minangka bahan hiasan.Kita kerep ndeleng countertops watu, kothak lantai, tembok sandiworo watu, etc. Nalika manungsa waé kanggo estetika, syarat pangayoman lingkungan ijo kanggo bahan hiasan uga relatif increasi ...
    Waca liyane
  • What to Consider Before Buying Quartz Stone.

    Apa sing kudu Ditimbang Sadurunge Tuku Watu Kuarsa.

    Diakoni manawa wong-wong nglampahi wektu akeh ing omah-omah kanggo nuduhake kenangan sing anget karo kulawargane, masak cemilan tengah wengi karo kanca-kanca, lan nggawe acara sing ngganti urip.Dadi, kenapa ora ngowahi omah dadi ruang sing anget lan nyenengake kanthi tambahan kuar...
    Waca liyane
  • Quartz Maintenance And Clean

    Pangopènan Quartz lan Resik

    Countertop kuarsa sing paling gampang kanggo ngresiki.Amarga digawe nggunakake pengikat mundur, permukaane ora keropos.Iki tegese tumpahan ora bisa rembes menyang materi lan rereget bisa dibusak nganggo kain lan resik entheng.Bahan iki ora ngemot bakteri, ...
    Waca liyane
  • Quartz Is So Hard! Why Are Some Quartz Stone Countertops Easy To Crack And Have Large Quality Differences?

    Kuarsa Susah!Napa Sawetara Countertops Watu Kuarsa Gampang Retak Lan Nduwe Bedane Kualitas?

    Kanthi paningkatan kapasitas produksi produsen watu kuarsa domestik, watu kuarsa wis akeh digunakake ing countertops, jubin lan tembok."Piring watu kuarsa nduweni karakteristik partikel sing cetha kristal, warna sing apik, mewah, dhuwur ...
    Waca liyane
  • Basic Introduction of Quartz Stone

    Pengenalan dhasar saka Batu Kuarsa

    Piring watu kuarsa minangka bahan komposit super-hard lan ramah lingkungan sing diprodhuksi dening teknologi paling maju ing donya.Kinerja basa sing apik banget, dibandhingake karo watu buatan biasa, nduweni akeh kaluwihan: tahan suhu dhuwur, asam lan al...
    Waca liyane