• Support Banner

Nyokong

Pesen Sampel Lan Rasakake Meja Anyar Sampeyan

Cara Kerjane?

SUPPORT

Pilih Gaya

Pilih munggah gaya favorit lan werna pisanan lan hubungi kita pirembagan bab rinci ing wektu, banjur kita bakal ngirim apa sing arep, ing logistik delievey wektu biasane bab 10 dina.

Coba Sampel

Coba conto sing dikirim menyang omah kanthi nyelehake ing papan sing wis ditemtokake kanggo countertop, lan deleng carane cocog karo bahan liyane lan ing cahya sing beda.

Try Samples
Get Countertop

Entuk Countertop

Yen sampeyan wareg karo sampel, welcome kanggo supaya countertops kuarsa saka kita.

Carane Care lan Njaga Countertop Panjenengan?

Carane Tansah Resik lumahing Countertop Panjenengan

Cleaning Products

Reresik prasaja
A cipratan banyu soapy anget bakal nindakake

Avoiding Scratches

Nyingkiri Goresan
Tansah nggunakake papan motong lan mbusak obyek sing cetha

Simple Cleaning

Produk Cleaning
Gunakake produk reresik omah biasa

Removing Stains

Ngilangi Noda
Alon-alon gosok nganggo pembersih sing disetujoni lan mbilas

FAQ

1) Q: Apa Sampeyan Pabrik?

A: Ya, loro pabrik modern dikenal minangka ZhongLei Quartz lan Ritao Quartz, patbelas negara-saka-saka-gambar baris produksi kanggo jumbo ukuran slabs lan enem liyane kanggo sheet saka 760mm jembaré kebak operasional.

2) Q: Apa babagan Shipping Mark?

A: Kita bisa nyedhiyakake tandha pengiriman netral, utawa merek dagang pelanggan / merek dagang OEM kasedhiya.

3) Q: Apa Kabijakan Sampel lan Wektu Sampel?

A: Sampel cilik gratis.Malah ragad kurir bakal dibalekake sawise sampeyan nggawe pesenan.Wektu timbal kanggo sampel cilik yaiku 3 ~ 7 dina, welcome kanggo hubungi kita kanggo njaluk sampel.

4) Q: Apa MOQ sampeyan?

A: 1 * 20GP Contaner.

5) P: Kepiye Aku Ngerti Kualitas Produk?

A: Kita bakal ngirim nganyari lan gambar produk kanggo pesenan kanggo ndeleng kanggo sampeyan.Inspeksi QC dhewe / kanca sampeyan / agen QC kaping 3 ditampa.

6) Q: Apa wektu produksi sampeyan?

A: wektu Normal watara 3-4 minggu kanggo siji 20 'GP.Wektu timbal luwih cepet kasedhiya sawise konfirmasi karo salemen kita.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?