• ZL4133-FOREST-WINTER-QUARTZ-SLAB1

Alas Watu Kuarsa Ponggawa Mangsa ZL4133

Alas Watu Kuarsa Ponggawa Mangsa ZL4133

Slab countertop kuarsa musim dingin alas minangka pilihan populer nalika nerangake konstruksi omah lan komersial.Pilihan sing luwih apik sing bisa menehi keuntungan tambahan saka daya tahan, keluwesan, lan macem-macem pilihan warna kuarsa.


Info Produk

Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI

Bahan Utama:Pasir Kuarsa

Jeneng werna: Forest Winter ZL4133

Kode:ZL4133

Gaya:Statuario Veins

Rampung lumahing:Dipoles, Tekstur, Diasah

Sampel:Kasedhiya liwat email

Aplikasi:Vanity Kamar Mandi, Pawon, Meja, Trotoar Lantai, Veneer Dipasang, Meja Kerja

UKURAN

320 cm * 160 cm / 126 "* 63", 300 cm * 140 cm / 118 "* 55", kanggo proyek hubungi sales kita.

Ketebalan:15 mm, 18 mm, 20 mm, 30 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Forest Winter Quartz

    Ing wiwitan salju

    langit lan bumi padha warnane

    Kembang-kembang padha layu, angin adem

    Ewonan mil es, sepotong putih

    mung siji cabang sing ora biasa

    Sing luwih adhem, luwih bangga sampeyan ngadeg

    Tekstur putih alus saka countertop

    Cabang sing tipis lan kuat

    Sentuhan pink lan putih

    Cabang-cabang sing dihias karo jade lagi mekar

    Wewangian sing tenang nglipur ing awak

    Angin sing adhem

    Aku mung pengin ketemu sampeyan enggal

    calacatta quartz 1

    #Sumber Desain Produk#

    Arum saka kembang plum asale saka hawa adhem

    lan werna ora luntur nalika layu

    Konteks ganti saka countertop cetha lan béda

    Nuduhake pangertèn super telung dimensi

    Meihai kondensasi awan

    alus lan elegan

    Meet macem-macem kabutuhan tactile ing aplikasi ngarep

    Kaya musim plum mekar

    ngumbara ing antarane kembang

    Wewangian subtle ngambang

    nggawa pikiran menyang alam

    Tekstur sing digambar kanthi apik digabung karo kaendahan materi alami

    Ing wektu sing cocog

    budaya fashion warni bakal deduced

    calacatta quartz 1 (2)

    #Apresiasi Aplikasi Angkasa#

    Cabang-cabang kembang plum duwe warna sing jelas lan harmonis

    Panggunaan garis miring ing papan relatif luwih dinamis

    ▷ Nuduhake rasa kuwat lan irama garis

    Aplikasi criss-cross saka garis

    Bisa nggawe papan asli sing rata lan mboseni lengkap lan menarik

    Regangan lan zigzag saka garis

    ▷ Nambah hirarki visual

    calacatta quartz 1 (1)

    Pikiran pungkasan

    Slab countertop kuarsa minangka pilihan populer nalika nerangake konstruksi omah lan komersial.Pilihan sing luwih apik sing bisa menehi keuntungan tambahan saka daya tahan, keluwesan, lan macem-macem pilihan warna kuarsa.Dheweke bakal nambah estetika liyane kanggo dekorasi omah kanthi macem-macem aplikasi.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita