• BANFF-GLACIER-Quartz-Slab-1

Calacatta Quartz Stone Banff Glacier ZL3153

Calacatta Quartz Stone Banff Glacier ZL3153

Gletser Banff dirancang kanggo nambah tektur papan sing tuwuh kanthi nggunakake kaunggulan salju sing abadi, supaya bisa ngilangi swara kutha, nggawe kesetaraan antarane estetika alam lan seni urip.


Info Produk

Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI

Bahan Utama:Pasir Kuarsa

Jeneng werna:BANFF GLACIER ZL3153

Kode:ZL3153

Gaya:Vena Calacatta

Rampung lumahing:Dipoles, Tekstur, Diasah

Sampel:Kasedhiya liwat email

Aplikasi:Vanity Kamar Mandi, Pawon, Meja, Trotoar Lantai, Veneer Dipasang, Meja Kerja

UKURAN

320 cm * 160 cm / 126 "* 63", 300 cm * 140 cm / 118 "* 55", kanggo proyek hubungi sales kita.

Ketebalan:15 mm, 18 mm, 20 mm, 30 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • SUMBER DESAIN POLA

    Banff, dikenal minangka "Soul of the Rocky Mountains", diubengi lan ngliwati puncak sawise puncak.
    Lair ing ciptaan alam sing apik banget, dheweke mlaku ing antarane langit biru, suket, alas, watu lan kali.
    Grojogan, kali, gunung lan sumber panas sing ora kaetung, nyritakake kaendahan ing Banff sing durung ditemokake.
    Pola Glacier Banff dirancang kanggo nambah tekstur papan sing tuwuh kanthi nggunakake salju sing abadi, saengga bisa ngilangi swara kutha, nggawe kesetaraan antarane estetika alam lan seni urip.
    Kaya-kaya nggawa sampeyan menyang scenary, tutul Rocky Mountains ing ngarsane.

    BANFF GLACIER Quartz Slab 1

    CATATAN APLIKASI POLA

    Kurva ngemu rasa unik saka streamline, fleksibel lan spiritual.
    Ing tampilan ruang nuanced,
    Lan yen unsur kurva tetep konsisten,
    Desain bakal tansah terintegrasi ing macem-macem lapisan,
    Menehi kejut vitalitas urip lan expansion daya.
    Kaya Heras, estetis ing "Analisis Kecantikan",
    Curvy cantik tumindak ing aktivitas praktis ing alam lan donya manungsa,
    Nransfer keagungan ruang saka ruangan menyang kebecikan sing elegan ing njero ruangan,
    Lan kanggo nampilake omah sing disesuaikan kanthi tingkat dhuwur.

    BANFF GLACIER Quartz Slab 3

    Standar Pemasangan Batu Kuarsa

    ① Sadurunge nginstal countertop, perlu kanggo mriksa flatness saka lemari lan lemari dhasar ing situs, lan mriksa apa ana kesalahan antarane countertop watu kuarsa sing bakal diinstal lan ukuran situs, lan kesalahan umum ana ing 5mm-8mm.

    ②Nalika nginstal countertops watu kuarsa, iku perlu kanggo njaga jarak antarane watu lan tembok.Umume, longkangan ana ing 3mm-5mm.Tujuan utama ninggalake longkangan iki kanggo nyegah countertops watu lan lemari saka ngembangaken amarga expansion termal lan kontraksi ing mangsa.Sawise instalasi rampung, lem kaca kudu ditrapake ing celah kasebut.

    ③Meja sing wis disetel ditempelake ing pad ngisor meja lan lemari dhasar nganggo lem kaca.

    ④Kanggo sawetara countertop L, U-shaped utawa sawetara countertops super-dawa, kang kudu spliced, lim profesional kudu digunakake nalika iketan.Mesthine ora ana tandha polishing sing katon.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita