• ZL6120-Quartz-Slab1

Calacatta Quartz Ili Putih ZL6120

Calacatta Quartz Ili Putih ZL6120

Ili putih njupuk inspirasi saka alam, nggunakake putih minangka basa, iku terus tren collocation lan inovasi.Pola sing apik nyebar kanthi sewenang-wenang, lan emosi maju kanthi munggah lan mudhun nada.


Info Produk

Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI

Bahan Utama:Pasir Kuarsa

Jeneng werna:Ili Putih ZL6120

Kode:ZL6120

Tetep:Statuario Veins

Rampung lumahing:Dipoles, Tekstur, Diasah

Sampel:Kasedhiya liwat email

Aplikasi:Vanity Kamar Mandi, Pawon, Meja, Trotoar Lantai, Veneer Dipasang, Meja Kerja

UKURAN

320 cm * 160 cm / 126 "* 63", 300 cm * 140 cm / 118 "* 55", kanggo proyek hubungi sales kita.

Ketebalan:15 mm, 18 mm, 20 mm, 30 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ili Kuarsa Putih

    Tianshan terdiam

    Ngomong karo srengenge, rembulan lan lintang ing ndhuwur gunung

    Ngerti jembare jagad, vitalitas tanpa wates

    Bebarengan karo cahya, lan karo wektu

    Sunset nyawiji emas, nalika samubarang kabeh mudhun

    Vena varietas saka anggur sing cetha lan béda

    Saka ngisor nganti ndhuwur, nggambarake langit

    Iku jaring istirahat lan istirahat

    Iku lampiran lan fetters

    Ndhuwur meja anggur Tianshan napsirake taun-taun anggur sing cendhak lan dawa

    Diasingake menyang langit, nggambar swasana ati sing bebas lan gampang

    ZL6120-01

    #Sumber Desain Produk#

    Antarane puncak salju lan awan, ora ana warna zamrud ing gunung

    Dalan papan kayu sing dawa, Tianshan nyuwil Tong Moo ora bisa dikendhaleni

    Tianshan vines njupuk langit minangka latar mburi, karo gunung lan vines minangka awak utama

    Tekstur alus lan proporsional kanggo nyorot rasa hierarki

    Nandheske sintesis alam lan interior

    Nggawe gaya omah kanthi keyakinan sing kuat

    Kabur lan ora pilih-pilih

    Modernisme, nanging ora kadhemen

    Iki nuduhake advokasi dhiri urip mewah lampu kutha!

    ZL6120-02

    #Apresiasi Aplikasi Angkasa#

    Kombinasi latar mburi putih lan garis ireng

    Iku kombinasi sing ora bisa salah

    Saka kadohan karo raos alienation

    ▷ Nutup, aku kepincut karo tekstur sing gulung lan sugih

    Wangun sing prasaja digabungake karo kerajinan sing apik

    Ora ana dekorasi sing rumit

    ▷Saben baris duwe crita unik dhewe

    Ing wayahe, jarak antarane omah lan seni mung 0,1 cm

    Nggawa kemungkinan tanpa wates kanggo desain ruang

    ZL6120-03

    Watu Kuarsa Bisa Digunakake ing Akeh Panggonan

    Pawon:
    Biasane, wong luwih menehi perhatian marang bahan dekorasi ing pawon.Bahan kasebut kudu tahan panas lan tahan rereget.Ora mung kuwi, kudu duwe warna sing elegan sing ndadekake wong seneng.Ing kasus iki, slab watu kuarsa kita, sing dirancang ing werna cahya lan elegan, tahan banyu, lan anti-bakteri, minangka pilihan sing paling apik.

    Lantai ing ruang tamu:
    Desain lantai ing ruang tamu penting amarga bakal nggambarake status sosial pemilik.Zoliaquartz Stone bakal mbantu sampeyan entuk iki kanthi nyedhiyakake kabeh gaya slab watu kuarsa!Kita ngarahake nggawe atmosfer kamardikan sing rame ing ruang tamu kanthi menehi pamikiran seni.

    Toko:
    Etalase nglambangake gambar toko eksklusif.Lan kita bakal nyedhiyakake slab watu kuarsa sing novel, unik, lan elegan kanggo mbantu sampeyan narik macem-macem jinis pelanggan kepungkur.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita