• quartz-table3

Slab Kuarsa Langit Putih ZL1121

Slab Kuarsa Langit Putih ZL1121

Langit Putih cenderung duwe ekspresi spasial sing luwih kuat, Kita nyedhiyakake macem-macem gaya lan desain slab watu kuarsa klasik, sing bakal nambah kaendahan omah sampeyan.


Info Produk

Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI

Bahan Utama:Pasir Kuarsa

Jeneng werna:Langit Putih ZL1121

Kode:ZL1121

Gaya:Langit Putih

Rampung lumahing:Dipoles, Tekstur, Diasah

Sampel:Kasedhiya liwat email

Aplikasi:Vanity Kamar Mandi, Pawon, Meja, Lantai Trotoar, Veneer Dipasang, Worktops

UKURAN

320 cm * 160 cm / 126 "* 63", 300 cm * 140 cm / 118 "* 55", kanggo proyek hubungi sales kita.

Ketebalan:15 mm, 18 mm, 20 mm, 30 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Langit Putih Kuarsa

    Ing pucuking gunung

    angin bali menyang mega

    Gunung lan kali ing donya, lintang munggah

    Cahya cahya srengenge emas saka mega lingering

    Untaian diproyeksikan mudhun

    Cahya ngambang mlumpat menyang emas

    Bayangan sing sepi mlebu ing jade

    Aku ora weruh apa-apa ing ngarepe mripatku

    Loating kaya manik-manik jade

    Countertop Mocha Wizard iku putih apricot lan padhet,

    Mbukak kaya beludru

    Kaya mocha karo krim gula lan madu

    Kembang wangi nyabrang gulu lan bisik-bisik

    Sepi lan konsisten

    Generasi kutha-kutha sing nguber ombak

    quartz slab1

    #Sumber Desain Produk#

    Xia Xianzhou, lintang-lintang bocor

    Taoyao Li Yan, adegan kumelun iku swaggering

    Utawa Piece saka gauze ireng kebungkus jade kadhemen

    Ngambang ing awang-awang, kanthi dedeg piadeg gu-shooting, lan ati es

    Kanthi rasa seneng visual "lembut lan kelangan".

    Mocha katon kaya coklat entheng, kuning karo putih

    kanthi rasa kelangan lan entheng

    Werna anget nggawe macem-macem gaya urip keanggunan, kehangatan, romansa, kamulyan lan keanggunan

    Mocha Wizard nambah tekstur anget menyang ruang ing desain omah

    Ing babagan kehalusan tekstur lan lapisan warna

    Asring teka karo cahya alus, langsung dadi fokus sesanti

    quartz slab3

    #Apresiasi Aplikasi Angkasa#

    Warna mocha minangka werna dhasar,

    Warna sing stabil lan atmosfer

    Nduwe efek netralisasi ing kolokasi desain,

    Iku ora exaggerated, lan iku gampang kanggo nampa

    Werna kopi dicocogake karo dekorasi omah,

    Iku apik banget kanggo nyorot rasa hirarki

    ▷ Gawe nada anget dhewe kanggo nambah anget ruangan

    Desaturate warna kanggo beige sing tenang lan konvergen

    Seindah surup sore

    ▷ Gawe jagad ayem lan tentrem

    Nyegerake desain klasik

    quartz slab4

    modis
    Papan watu kuarsa dirancang kanthi penampilan fashion ing pasar iki, utamane produk saka Modern Stone.Kita nyedhiyakake macem-macem gaya lan desain slab watu kuarsa monochrome, sing bakal nambah kaendahan omah sampeyan.Ora mung iku nanging produk kita nggawe kamar katon modis lan atraktif.

    Versatility
    Fitur penting liyane saka slab watu kuarsa monochrome yaiku nggawa gaya lan desain sing serba guna.Contone, slab watu kuarsa ing tekstur sing beda-beda bakal nambah kaendahan omah sampeyan.Kanggo sebutno, kita ing Zoliaquartz njamin sampeyan desain serbaguna saka slab watu kuarsa putih, sing ora bakal nguciwani sampeyan.Kajaba iku, slab watu kuarsa duwe efek visual sing serbaguna kayata keanggunan, modernitas, kesederhanaan, lan liya-liyane kanggo referensi sampeyan.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita